iResize

iResize 3.2.5

Verklein, vergroot, roteer en 'rename' foto's in batch

Met het gratis iResize bewerk je op sneltempo de grootte, oriëntatie, kwaliteit en bestandsnaam van één of meerdere afbeeldingen tegelijk. Zo edit je onder andere jpg, gif, png en tiff-bestanden, welke je uitvoert naar het jpg-formaat. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Bewerk hele mappen tegelijk
  • Drag & drop-ondersteuning
  • Invoer van belangrijkste beeldformaten
  • Converteert snel & betrouwbaar
  • Eenvoudig bestandsnamen veranderen

TEGEN

  • Uitvoer enkel naar jpg

Excellent
9

Met het gratis iResize bewerk je op sneltempo de grootte, oriëntatie, kwaliteit en bestandsnaam van één of meerdere afbeeldingen tegelijk. Zo edit je onder andere jpg, gif, png en tiff-bestanden, welke je uitvoert naar het jpg-formaat.

Het is natuurlijk mooi dat fototoestellen tegenwoordig met zulke grote resoluties werken. Soms levert dat echter albums op waarin elke foto wel 10 keer te groot lijkt. Met iResize verhelp je dit probleem in luttele minuten. Eerst sleep je simpelweg een hele map het linker paneel in. Vervolgens bepaal je de grootte (in pixels) en de compressie van de uitvoer. Ook draai je plaatjes eenvoudig met 90° links- of rechtsom. Zo nodig geef je met iResize elke foto dezelfde bestandsnaam, maar met een nummertje erachter.

Wanneer je op 'Resize All' hebt gedrukt, doet de foto-editor zijn werk razendsnel en betrouwbaar. Vergeleken met concurrent Sizerox is iResize zelfs volledig gratis én laat de applicatie verder geen watermerk achter op je afbeeldingen. Let wel dat ook deze beeldbewerker alleen uitvoert naar jpg.

IResize is een uitstekende applicatie voor 'batch-bewerking' van afbeeldingen. Met enkele muisklikken zijn je al je foto's kleiner, groter, gedraaid of hernoemd.

Meeste downloads Fotografie voor Mac

Meer
iResize

Download

iResize 3.2.5

Beoordelingen about iResize